A Tavola is naar onze mening toch een van de betere Italiaanse restaurants in het Antwerpse. Sinds de uitbreiding met het pand ernaast is het al makkelijker om een tafeltje te reserveren.
De gerechten staan op een krijtbord genoteerd en worden door de Napolitaanse chef Gennardo Rocco in de open keuken bereid. Het aanbod is gevarieerd en de meeste klassiekers zijn verkrijgbaar. We kozen voor een Charcuterieschotel met diverse soorten charcuterie, kaas en groentjes. 36,50 euro is wel wat prijzig, ook al is het voor 2 personen. Als hoofdgerechten viel onze keuze op linguini con vongole (25,50 euro) en de onovertroffen saltimbocca (31,50) met aardappeltjes en groenten.
Wijnen kan je per glas bestellen, een witte Trebbiano en de rode Montepulciano kosten 6,50 euro per glas, een faire prijs. Zit je vlakbij de keuken is er altijd wel wat te beleven en waan je je ook vaak in het Zuiden van Italië.
A Tavola,Lange Lozanastraat 282, 2018 Antwerpen, website : www.atavola-antwerpen.be
Zondag en maandag gesloten, andere dagen open van 18 tot 22u.





Bekijk ook andere culinaire reportages op LekkerAntwerpen.be