In Deurne is Bistro Mature opnieuw opengegaan als ‘Het Papenhof’. Het eethuis van Kevin De Backer (The Gilded) was enkele maanden gesloten. Het personeel dat de zaak runde, had ‘de klantenwegjaagclub’ van Harry Van Hest wellicht wat te letterlijk genomen en op een mum van tijd had ‘de Mature’ niet meer de beste naam in de buurt. Het roer werd dan meteen maar drastisch omgegooid en de Sous-chef van B23 en The Gilded, Patrick zwaait nu de plak in de keuken. En hij staat garant voor eerlijke bistrokeuken met vooral Belgische gerechten.
Als starters Dagsoep voor 6 euro, Noorse licht gerookte zalm (16 euro), Rilette van gevogelte (14 euro), Carpaccio van Hosltein rund (13 euro) en de onvermijdelijke garnaalkroketjes ‘Papenhof’ (18 euro). Bij de hoofdschotels, Vol au vent (18 euro), Steak Tartaar 19 euro en een Belgische steak met frietjes, groentjes en saus naar keuze voor slechts 20 euro. Wie liever vis eet kan kiezen uit Kabeljauw, zeebaars, paling of scampi’s. Voor een ‘snelle hap’ is er keuze tussen verschillende pastaes of salades. En uiteraard is er ook lekkers voor de kleinsten met de ‘kids corner’.
Bistro Papenhof is de bistro die iedereen achter zijn hoek wil hebben. Parkeren is er vaak wel moeilijk.
Bistro Papenhof
Ter Rivierenlaan 70
2100 Deurne


