Wout Bru is opnieuw neergestreken in Antwerpen. Ditmaal koos hij voor een grote trendy locatie op Linkeroever, aan de wandeldijk. Het concept is grotendeels hetzelfde als 117, waarmee hij vorig jaar op het Zuid uitpakte. Er wordt aangeraden – en het is ook nodig als je niet met honger van tafel wil – om 3 a 4 voorgerechtjes te nemen en een hoofdschotel, die ook al niet erg groot is. De voorgerechtjes liggen meestal rond de 20 euro (nobashi geparfumeerd met Limoen en olijfolie 17 euro – lasagna van kreeft 22 euro – gebakken ganzenlever met crème van oester en rabarber 21 euro). Bij de suggesties kingcrab met mousseline van truffel en aardappel, spinazie en Oester (35 euro) en aardappel met kaviaar (80 euro). De meeste nagerechtjes kosten 14 euro.
Niet goedkoop dus, maar de kwaliteit is buitengewoon goed. Het restaurant LO (spreek uit l’eau) blijft open tot 12 mei. Er zijn intussen al meer dan 7000 reservaties, dat wil zeggen tot februari 2014 zijn alle avonden volgeboekt.
Alle info en reservaties kunnen via de website : https://lobywoutbru.be