Ook bij ons derde bezoek kon restaurant Ardent ons heel erg bekoren. De Jonge chef Wouter Van Steenwinkel gaat er nog steeds op vooruit,betere combinaties en mooiere afwerking. Het restaurant op de Dageraadplaats heeft een verrassingsmenu van 49 en 59 euro.
Deze menu’s bieden zeer goede kwaliteit aan een scherpe prijs. Ook het bijhorend wijnarrangement is prima. Na enkele heerlijke amuses proefden we in lookboter gebakken King krabbenpoot en een langoustine met gepocheerd hoeve-eitje. Als hoofdschotel een kwartelfilet met ganzenlever en wintertruffel en duifje met aardpeer en kalfsworst. Als afsluiter een combinatie chocolademousse met Mandarin.
Ook de bediening is professioneel; vriendelijke en zonder franjes. Dit jonge team gaan het zonder twijfel nog ver brengen.
Restaurant Ardent, Dageraadplaats 3, 2018 Antwerpen, tel : 03/336 32 99.
Website : www.resto-ardent.be
[pinterest_gallery id=”1728″]