
In het nieuwe Van der Valk hotel Parklane, tegenover het stadspark, opende in januari ook restaurant C’est Moi. Stijlvol tafelen zonder stijf te zijn. Een aantal gerechten wordt aan tafel bereid of gefileerd. Het jonge, enthousiaste team staat onder leiding van chef Dylan Sevenans.
De drempel om in een hotelrestaurant te gaan eten is vaak nog hoog, en daar wil hotel Van der Valk verandering in brengen. In het hotel aan de Joe Englishstraat is Stiel al goed gekend om zijn bistro-gerechten, maar in het nieuwe Parklane hotel gaat men nog een stap verder: hier draait alles om gastvrijheid, smaak en beleving. “Zo wordt de steak tartaar aan tafel bereid en wordt de zeetong gefileerd onder het oog van de klant. Nog een specialiteit is de crêpes Suzette, die wordt in de zaal geflambeerd.

Chef Dylan Sevenans heeft ervaring als souschef bij Radisson Blu en runde eerder zijn eigen restaurant in Hoogstraten. Nu leidt hij een team jonge, gemotiveerde medewerkers die de klant een bijzondere ervaring willen bezorgen.
Genieten van verfijnde barbites aan Bar Eleanor
Voor je aan tafel gaat, kan je eerst genieten van een aperitief en verfijnde barhapjes in Bar Eleanor, een echte eyecatcher onder een indrukwekkende glazen koepel. “We serveren een breed assortiment cocktails, maar je kan hier evengoed gewoon een Antwerps Bolleke De Koninck drinken,” zegt General Manager Lotte van Baak trots.

Cas Polman wil de drempel om bij C’est Moi te komen eten zo laag mogelijk houden. “We beseffen dat Antwerpenaren niet snel geneigd zijn om te dineren in een hotelrestaurant, maar met onze belevingsgerichte aanpak geloven we dat dit zal lukken.”
Voor de lunch is er een beperkte kaart met sandwiches, salades en kleine gerechten. De Express Lunch, bestaande uit een hoofdgerecht en dessert, kost €32,50. ’s Avonds kunnen gasten kiezen uit zeven voorgerechten, waaronder gepocheerde oesters, tataki van tonijn en carpaccio van rund. Bij de hoofdgerechten is er een ruim aanbod, met klassiekers zoals steak tartaar (aan tafel bereid) en zeetong.
Restaurant C’est Moi is dagelijks geopend, met uitzondering van zondagmiddag, waarop er geen lunch wordt geserveerd. Er is ook een ontbijtformule beschikbaar.
C’est Moi in hotel Van der Valk Parklane, Van Eycklei 34 2018 Antwerpen, website restaurant Cest Moi




© LekkerAntwerpen.be 2025
Bekijk meer hotspots op de culinaire blog www.lekkerAntwerpen.be
Bekijk ook :
Unieke lekkernijen bij café-brasserie Exter in Deurne: Extergras en Beef Brisket